Bitcoin er klar til å samle seg mot $ 17 000 neste når Outlook vokser lyst

Bitcoin har sett en rolig helg med handel, med kryptovalutaen som sliter med å få et enormt momentum når okser og bjørn når en blindvei

Dette har ført til en langvarig kamp med sideveis handel rundt $ 16.000, med okser og bjørner som begge sliter med å få kontroll over sin nært sikt
Den nylige prishandlingen har gjort lite for å gi noen innsikt i hvor den kan utvikle seg over en midtre tidsramme
Når det er sagt, bemerker en analytiker nå at et møte opp mot $ 16.600 og utover kan være nært forestående på kort sikt
Han peker på ett nøkkelnivå som må brytes over for at det skal rally høyere

Mens han snakket om Bitcoin Profit tekniske utsikter forklarte en analytiker at referansekryptovalutaen snart kunne presse seg forbi $ 16.600 hvis den kan gjenvinne ett nøkkelnivå.

Bitcoin og det samlede kryptomarkedet konsolideres for øyeblikket, med både kjøpere og selgere som sliter med å få kontroll over dets kortsiktige utsikter.

Hvor hele markedstrendene neste vil avhenge av BTC, og det er en stor sjanse for at en langvarig kamp med sideveis faktisk vil gi godt for altcoins.
Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!

En næringsdrivende ser nå på $ 16,600 som et kortvarig mål, og bemerker at et brudd på over $ 16,150 må komme først.
Bitcoin konsoliderer seg mens Altcoins fortsetter å få fart

I skrivende stund handler Bitcoin marginalt ned til den nåværende prisen på $ 16.000. Det er her det har handlet de siste dagene og ukene, med kjøpere og selgere som ikke kan utløse noen kortvarig trend.

Hvor kryptovalutatrendene på kort sikt vil ha stor innvirkning på altcoins, ettersom de har samlet seg som et resultat av BTCs stabilitet.

Det trenger å lukke det ukentlige stearinlyset i kveld over $ 16.000 for å se noen styrke i uken fremover. Et nært under dette nivået kan slå et samlet slag mot det samlede kryptovalutamarkedet.

Handlerkrav skyter mot $ 16,600 er nært forestående

Dette nivået ligger på $ 16 150 og kan snart overvinnes av kryptoen – hvis okser kan få fart.

“BTC – Highs ser modne ut for å ta. Et trekk til $ 16,6 000 bør ta seg av det. Ytterligere bekreftelse på en tilbakebetaling på $ 16,150. ”

De kommende timene skal skinne et lys over hvor hele markedet vil trene i dagene og ukene fremover.